Per a la correcta visualització, ha d'acceptar les cookies.

TRANSFORMA EL TEU ARTICLE DE PELLETERIA EN UN MODEL TOTALMENT NOU!

T’oferim una solució per actualitzar l’estil i recuperar el valor del teu abric o article de pelleteria.

En el nostre taller de Barcelona, podem desmuntar el teu article per complet i convertir-lo en un model modern i personalitzat. Treballem amb tot tipus de pells (astracan, visó, guineu, etc.) i podem realitzar tots els processos associats a la pell (neteja, despinsat, rasat, tenyit, etc.). A més a més, els nostres professionals poden donar-te una solució per alleugerar els teus antics articles de pelleteria.

¿Per què transformar el teu article de pelleteria amb PRIETO?

EXPERIÈNCIA I PROFESSIONALITAT

TALLER PROPI A BARCELONA

SHOWROOM AMB LES ÚLTIMES TENDÈNCIES

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Una transformació de pelleteria és el procés pel qual es desmunta per complert una antiga peça de pelleteria per reutilitzar la pell i confeccionar un model totalment nou.

Aquest procés és la millor solució per recuperar el valor d’un antic article de pelleteria.

A PRIETO estem preparats per realitzar transformacions sobre articles confeccionats amb qualsevol tipus de pell (visó, guineu, marmota, xinxilla, astracan, etc.).

És important remarcar que per poder realitzar una transformació és imprescindible que la pell estigui en bones condicions. Per aquesta raó, abans de realitzar qualsevol canvi a la peça, els nostres experts revisaran l’estat de la pell i t’informaran de si es possible i recomanable realitzar aquest procés.

Les transformacions ofereixen un gran nombre de possibilitats. A les nostres botigues tenim diferents articles que poden servir de model o inspiració per decidir els canvis que es volen realitzar. Si la quantitat de pell i el seu estat ho permeten, es pot confeccionar qualsevol model. Fins i tot, es podria utilitzar la pell d’una peça per confeccionar articles de decoració com mantes o coixins.

Una de les grans preocupacions dels nostres clientes quan ens porten una antiga peça de pelleteria és el seu pes. Fa uns anys, es confeccionaven articles de pelleteria llargs i voluminosos. Actualment, la tendència ha canviat i les peces són més estretes, més curtes y tenen les espatlles més estretes. El simple fet de convertir un antic model a un nou, redueix significativament el pes de la peça. A més a més, al realitzar una transformació, la pell passa per uns processos amb l’objectiu de millorar el seu estat i aconseguir més flexibilitat.

Però les possibilitat que ofereix una transformació no acaben aquí, depenent del tipus de pell i de l’estat de la peça, els nostres experts et podran donar altres opcions per eliminar pes. Per exemple, en alguns tipus de pell com el visó, existeix la possibilitat de despinsar o rasurar el pèl. A través d’aquests processos, el pèl llarg de la pell s’elimina o es retalla respectivament, aconseguint disminuir considerablement el seu pes. Un altre exemple per aconseguir aquest objectiu és combinar el pèl amb un altre material com l’ante. Actualment, els articles que combinen pells de pèl llarg com la guineu amb tires d’ante són tendència, amb aquesta combinació s’obté un look juvenil, lleuger i amb molt menys volum.

Sí, algunes pells es poden tenyir però aquesta possibilitat dependrà de l’estat de la pell i del color de base. És important remarcar que al realitzar un procés de tenyit en pells sempre existeix un grau d’incertesa. Al tenyir pells naturals no es pot tenir el mateix control que si tenyíssim un article de tèxtil. De totes maneres, els nostres experts t’orientaran i et facilitaran tota la informació que puguin perquè tu decideixis.

Una transformació és un procés complex i el seu cost pot variar depenent de molts factors; el tipus de pell, l’estat de la pell, els canvis que es vulguin realitzar, etc. Per aquesta raó, sempre recomanem als nostres clientes que s’apropin amb la peça a la nostra botiga del carrer Loreto de Barcelona o a la botiga del carrer Major de Palencia perquè els nostres experts els puguin aconsellar i donar un pressupost al moment i sense compromís.

A PRIETO tardem entre 15-30 dies per realitzar una transformació de pelleteria, de totes maneres, aquest període és només orientatiu ja que pot variar depenent del tipus de transformació i del volum de treball que hi hagi al taller. A més a més, si algun client necessita la peça amb urgència, es pot valorar la possibilitat de prioritzar aquest treball.

Tots els processos de transformació de PRIETO es realitzen en el nostre taller situat al centre de Barcelona. Tan sols s’externalitzen el procés de tenyit i el procés de despinsat, aquests es realitzen amb empreses reconegudes i de confiança de Catalunya.

L’únic que tens que fer és venir amb la peça a la botiga del carrer Loreto de Barcelona o a la botiga del carrer Major de Palencia i els nostres experts t’informaran de totes les possibilitat i facilitaran un pressupost al moment i sense compromís.