Tinguis el problema que tinguis amb la teva antiga peça de pèl, tenim la solució.

Les peces de pèl es poden desmuntar completament i utilitzar la pell per crear un model nou. El nostre equip compta amb una àmplia experiència realitzant aquest tipus d’arranjaments i disposem d’unes àmplies instal·lacions amb tot el material necessari per aconseguir el resultat desitjat.

Et mostrem alguns exemples dels que som capaços de fer, però les possibilitats són infinites.

01-abrigo-zorro-transformar
02-abrigo-zorro-transformacion-
03-abrigo-zorro-azul-transformacion

Vam convertir aquest ostentós abric de guineu en dues jaquetes lleugeres i modernes. Dues germanes poder lluir avui aquestes precioses peces confeccionades utilitzant la pell d’un antic abric que els hi va regalar la seva àvia.

04-chaqueta-vison-transformar
05-chaqueta-vison-transformcion
06-chaqueta-vison-perfil-transformacion

Vam transformar aquesta antiga jaqueta de castoril en un model recte mantenint el seu estil.

Algunes de les nostres transformacions són més arriscades. La pell d’aquesta jaqueta de visó estava en mal estat i només vam poder aprofitar una petita part per confeccionar el nou model. Per aconseguir-ho, vam afegir pell nova i vam crear un model totalment diferent. La clienta tenia aquesta idea en ment i nosaltres la vam fer realitat.

Vam convertir aquesta jaqueta vintage de visó en un preciós bolero. Una peça bàsica ideal per portar a qualsevol esdeveniment.

Una jove clienta ens va demanar que modernitzéssim aquesta antiga jaqueta de la seva àvia i creéssim un model pràctic per al dia a dia.

Busques transformar la teva peça en un fons d’armari? Despinça o rasa la pell de la teva peça de visó i converteix-la en una gavardina reversible.

Canvi radical! Aquest coll gran era perfecte per fer una caputxa. La clienta va estar encantada amb la idea.