Canvis, devolucions i reemborsaments

Les compres en línia poden ser retornades o canviades sense cost fins 15 dies després de la recepció. En cas de realitzar un canvi per un altre article, no se’t cobrarà el cost de la devolució però sí que hauràs d’assumir el cost del nou enviament.

Pot sol·licitar un canvi o una devolució contactant amb nosaltres a través:

  • shopponline@pielesprieto.es
  • (+34) 93 430 06 90
  • Dirigint-te directament a la nostra botiga física del Carrer Loreto, 9-11 de Barcelona.

La devolució d’una comanda donarà lloc a un reemborsament igual al cost dels productes retornats. Les devolucions parcials donaran lloc a reemborsaments parcials. Quan rebem la teva sol·licitud contactarem amb l’empresa de transport perquè passi a recollir l’article que es vol retornar. El reemborsament es realitzarà sota el mateix mètode amb el qual es va realitzar el pagament un cop el producte hagi arribat a les nostres oficines i es comprovi que es troba en perfecte estat.

Per realitzar el canvi o la devolució d’un article, aquest haurà de portar el seu etiquetatge original i trobar-se en perfectes condicions. A més, l’article haurà d’estar empaquetat en l’embalatge original o en un de semblant que garanteixi la seva integritat durant la tramesa.

Els articles comprats a les nostres botigues físiques no poden retornar-se a través de la nostra pàgina web. Aquestes devolucions s’han de fer a la botiga física en la qual es va comprar presentant el tiquet de compra.

No s’admeten canvis i devolucions de peces fetes a mida o arranjaments. PRIETO no es fa responsable dels enviaments extraviats o mal entregats gestionats per compte de client.